AlbanianCroatianMacedonian


Përvojë që nga viti 2009 për vlerësimin e punëve

Dërgo ftesën tuaj për tender, ne do t'ju dërgojmë oferta!

Oferta e punimeve

Me ofertën tonë, krahasoni të gjitha çmimet tuaja për punë.
Një shërbim i thjeshtë, i shpejtë dhe falas për të marrë 4 oferta të bizneseve nga rajoni juaj për punën tuaj


Bëni punën tuaj në të gjithë Ballkanin

Krahasoni çmimet tuaja dhe merrni ofertën më të mirë

Si funksionon?

Pyetje të shpeshta

Ju do të viheni në kontakt me deri në 4 profesionistë në zonën tuaj që do të japin një ofertë të lirë për projektin tuaj. Ju mund të zgjidhni midis tyre kompaninë që do të kryejë punën tuaj.

Ju mund të shtoni në fund të përshkrimit të projektit tuaj informacion që do të na lejojë të gjejmë oferten më të përshtatshme profesionale për projektin tuaj.

Ju mund të na telefononi në 0800 04 04 04 ose të na dërgoni një e-mail në info@pune01.com

Ju mund të merrni më pak se 4 oferta për projektin tuaj. Në varësi të lokalitetit tuaj, profilit të punës suaj dhe axhendës së profesionistëve, ne përpiqemi të plotësojmë listën e profesionistëve që mund të realizojnë projektin tuaj.

Kërkesa juaj përpunohet gjatë ditës dhe ne kërkojmë nga partnerët tanë t’ju telefonojnë brenda tri ditëve të punës. Ne ju tregojm partnerëve që është mirë të kontaktoheni që nga dita e parë.

Mbrojtja e privatësisë është me rëndësi të madhe për pune01.com. Për këtë qëllim, pune01.com është në përputhje me legjislacionin aktual mbi përpunimin e të dhënave dhe veçanërisht me Ligjin zviceran për mbrojtjen e të dhënave (LPD). IDtravaux.ch gjithashtu zbaton masat e duhura të sigurisë për të parandaluar që personat e paautorizuar të kenë qasje në të dhënat e ruajtura. Ju ftojmë të konsultoheni me faqen tonë të të dhënave personale.

Lajme

Lajme rreth ofertave të reja të punëve

Renovimi i banjos

A planifikoni të punoni banjo? Banjo është një hapësirë e ndarë në një shtëpi ku mund të relaksoheni dhe të pastroheni. Një hapësirë e vërtetë e mirëqenies dhe relaksimit, banjo duhet të korrespondojë me elegancen ndaj pritjeve tuaja dhe nevojave…

Instalimi i Energjisë Solare

A po planifikoni të instaloni panele të Energjisë Solare? Energjia diellore e siguruar nga panelet diellore ka disa përparësi: është një energji e pashtershme që vjen nga energjia diellore, ajo mbrom natyrën dhe mjedisin. Kjo është një energji shumë e…

Montimi i dritareve

A planifikoni të montoni dritare? Sot, shumica e humbjes së energjisë vjen nga izolimi i dritareve. Këto shpesh largohen nga ajri dhe rrisin humbjen e energjisë. Për të luftuar në mënyrë efektive kundër këtyre humbjeve të mëdha, është e nevojshme…