A planifikoni të ndërtoni një garazh për makinën tuaj?
Krahasoni ofertat falas nga kompanitë dhe merrni deri në 4 oferta nga profesionistë në zonën tuaj.

Devis travaux suisse

Që nga viti 2009 pune01.com i përgjigjet nevojave të individëve dhe profesionistëve në  krahasimin e çmimeve.

Garazhat mbrojnë makinën tuaj. ato përshtaten me stilin e shtëpisë tuaj duke i bërë ato me porosi.

Mënyra më e mirë për të vlerësuar me saktësi vlerën e punës suaj është të keni një ofertë të lirë, pa detyrim nga të paktën tre profesionistë në zonën tuaj.

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për një ofertë, bashkëngjitni planet tuaja, fotot dhe specifikimet.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet te të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani të arkitektëve në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë