Instalimi i parketeve:

A planifikoni të vendosni një dysheme nga një kompani?

Nëse keni ndërmend të keni një parket të ri  ose laminat, pyesni paraprakisht për çmimin e vendosjes të parketit tuaj. Këto mund të ndryshojnë shumë në varësi të llojit të dyshemesë dhe stilit të instalimit.

Krahasoni ofertat falas të arkitektëve dhe merrni 4 oferta nga profesionistë në zonën tuaj.

Devis travaux suisse

Ka disa lloje të parketeve dhe po aq ngjyra. Pra, të merrë kohë për të përcaktuar dëshirat dhe nevojat tuaja dekorative për të vendosur parket që i përshtatet më mirë dhomës tuaj.

Para se të porositni parketin tuaj në dyqan, është e rëndësishme që ju të dini se cilat janë çmimet e tregut për vendosjen e llojit tuaj të parketit.

Në fakt, sipas llojit të parketit, dhe stilit i paraqitjes çmimi përfundimtar do të jetë krejtësisht i ndryshëm për të njëjtën sipërfaqe.

Në përgjithësi, vendosja e parketeve do të kushtojë më shumë se vendosja e laminatit, megjithatë parketi do të përshtatet në kohë dhe mund të rinovohet ose të rrokulliset në rast gërvishtjesh.

Përveç dyshemesë së parketit, duhet të shtohet edhe kostoja e shtresës së nënshtruar dhe tabelave bazë.

Krahaso çmimet e parketarëve në zonën tuaj tani, plotësoni formularin e parketit dhe merrni oferta nga parketarët.

Entreprise pose de parquet Genève | Devis pose de parquet Vaud | Entreprise de parquet Valais | Prix pose de parquet Fribourg | Devis pose de parquet Neuchâtel | Prix pose de parquet Jura | Entreprise parqueteur Gland | Prix parqueteur Morges | Devis pose de parquet Lausanne | Tarif pose de parquet Yverdon | Devis pose de parquet Vevey-Montreux | Devis pose de parquet Sion | Tarif parqueteur Bulle | Devis pose de parquet Suisse