A planifikoni të montoni dritare?

Sot, shumica e humbjes së energjisë vjen nga izolimi i dritareve. Këto shpesh largohen nga ajri dhe rrisin humbjen e energjisë. Për të luftuar në mënyrë efektive kundër këtyre humbjeve të mëdha, është e nevojshme të zëvendësohen dritaret për izolim më të mirë të shtëpisë.

Comparez gratuitement les devis des menuisiers et recevez jusqu’à 4 devis de professionnels dans votre région.

Devis travaux suisse

Ka shumë modele, materiale dhe cilësi të dritareve, të cilat mund të lindin në mënyra të ndryshme.

Ne bëjmë instalimin e dritareve në një lloj më të zakonshëm të instalimit, ai përfshin themelimin e një izolimi të brendshëm: dritarja është vendosur në mur dhe e rimerr trashësinë për shkak të izolimit. Ky lloj i instalimit është ideal për të marrë maksimumin e sipërfaqes së xhamit.

Renovimi është një lloj tjetër i instalimit të dritareve. Dritarja e re qëndron në pjesën e vjetër të kornizës që ruhet, dritarja është projektuar përgjithësisht në përmasa të sakta për t’iu përshtatur  kornizës ekzistuese. Është thelbësore që ndërtesat të jenë të qendrueshme.

Instalimi në tunel, lejon instalimin e dritares në trashësinë e murit kur kjo e fundit është mjaft e trashë për ta lejuar atë.