A planifikoni të punoni në zdrukthëtari në shtëpinë tuaj?

Krahasoni ofertat e kompanive të zdrukthtarisë falas dhe merrni deri në 4 oferta në zonën tuaj.

Që nga viti 2009 pune01.com i përgjigjet nevojave të individëve dhe profesionistëve në krahasimin e çmimeve.

Zdrukthtar është një specialist në dizajnin e brendshëm, siç janë dyqanet dhe zyrat. Ai krijon dollapë, dysheme parketi, shkallë, dyer, dritare, kapakë dhe përfundon punën me veshje të ndryshme (llaqe, ngjyra, bojra …).

Është thelbësore të thërrisni një zdrukthtar profesionist për t’ju garantuar një punë cilësore.

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për një ofertë, bashkëngjitni planet tuaja, fotot ose specifikimet.

Kerkesa juaj për oferta do të dorëzohet tek të gjithë partnerët tanë dhe do të mund të krahasoni deri në 4 vlerësime të zdrukthëtarit në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë

kompani zdrukthtari Prishtine, oferta te zdrukthtaris ne Ferizaj, çmimi i zdrukthtaris ne Pejë, Çmimi i kompanisë së zdrukthtarive  Gjilan, oferta te zdrukthtarve Lipjan