A planifikoni të keni një  derë garazhi?
Krahasoni ofertat falas nga kompanitë dhe merrni deri në 4 oferta nga profesionistë në zonën tuaj.

Që nga viti 2009, Pune01.com ka përmbushur nevojat e individëve dhe profesionistëve për krahasimin e ofertave.

Porta e shtëpisë është gjëja e parë që vizitorët tuaj i shohin.

Nëse kjo është një derë garazhi ose një derë prej druri, alumini, PVC ose hekuri , kjo pajisje duhet të Montohet nga një profesionist.

Mënyra më e mirë për të vlerësuar me saktësi vlerën e punës suaj është të keni një ofertë të lirë, pa detyrim nga të paktën tre profesionistë në zonën tuaj.

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për ofertë, bashkëngjitni planet tuaja, fotot ose specifikimet.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet tek të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani ndërtimi në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave të marra.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë.