A planifikoni instaliminnë shtëpinë tuaj?

Krahasoni ofertat nga kompanit e instalimeve elektrike dhe merrni falas deri në 4 oferta  nga profesionistë në zonën tuaj.

Që nga viti 2009, Pune01.com ka përmbushur nevojat e individëve dhe profesionistëve për krahasimin e ofertave.

Pavarësisht nga natyra e punës në instalimin elektrik, rinovimi i një instalimi të vjetër elektrik, instalimi i njehsorit të rrymës, mund të jetë veçanërisht e shtrenjtë. një vlerësim me anë të një oferte është thelbësore.

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për ofertë, bashkëngjitni planet tuaja, fotot ose specifikimet.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet tek të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani ndërtimi në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave të marra.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë