A planifikoni të vendosni një gardh në kopshtin tuaj?
Krahasoni ofertat dhe merrni falas deri në 4 oferta nga profesionistë në zonën tuaj.

Devis travaux suisse

Që nga viti 2009, Pune01.com ka përmbushur nevojat e individëve dhe profesionistëve për krahasimin e ofertave.

Një gardh mund t’ju mbrojë nga elementet të jashtëme, është një mbrojtje e parë kundër hajdutëve, por gjithashtu një mbrojtje kundër syve të fqinjëve ose kalimtarëve, është e rëndësishme të mbash një privatsinë tuaj.

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për ofertë, bashkëngjitni planet tuaja, fotot ose specifikimet.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet tek të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani ndërtimi në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave të marra.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë

oferta per gardhe ne Prishtine, oferta per rregullimin e gardhit ne Ferizaj, oferta per mirmbajtjen e gardhit ne Viti, çmimi i rregullimit ne Peje, çmimi i mirmbajtjes se gardhit ne Gjilan