A planifikoni të keni dritare në shtëpi ?

Krahasoni ofertat dhe merrni falas deri në 4 oferta nga profesionistë në zonën tuaj.

Gjeni kompani të dritareve në 3 klikime !


Që nga viti 2009, Pune01.com ka përmbushur nevojat e individëve dhe profesionistëve për krahasimin e ofertave.

Ndryshimi i dritares mund të jetë thelbësor për ndryshimin e estetikës së një fasade, ose izolimin e një shtëpie. Por kjo është një detyrë që mund të jetë e shtrenjtë.

Prandaj, është e rëndësishme që të pyesni për çmimin e një dritare dhe montimin e saj. Në të vërtetë, kostoja e një dritare do të ndryshojë në varësi të materialit, por gjithashtu në varësi të zejtarit të zgjedhur.

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për ofertë, bashkëngjitni planet tuaja, fotot ose specifikimet.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet tek të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani ndërtimi në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave të marra.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë