A planifikoni të ndërtoni një pishinë?
Krahasoni ofertat dhe merrni falas deri në 4 oferta nga profesionistë në zonën tuaj.

Devis travaux suisse

Që nga viti 2009, Pune01.com ka përmbushur nevojat e individëve dhe profesionistëve për krahasimin e ofertave.

Para hartimit të planeve, është më mirë të kërkohet njohja e obligimeve:
– përmasat e autorizuara,
– distancat që duhet respektuar,
– autorizimet sipas llojit të pishinës që parashikoni.

Varësisht nga projekti i pishinës tuaj, mundësitë ndryshojnë, nga pishinat në guaskë, pishinat e gatshme për tu montuar, pishinë gjysëm të varrosur të drurit, pishina të betonit.

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për ofertë, bashkëngjitni planet tuaja, fotot ose specifikimet.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet tek të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani ndërtimi në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave të marra.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë