A planifikoni të instaloni panele solare ?
Krahasoni ofertat e kompanive të paneleve diellore falas dhe merrni deri në 4 oferta nga profesionistë në zonën tuaj.

Devis travaux suisse

Që nga viti 2009, Pune01.com ka përmbushur nevojat e individëve dhe profesionistëve për krahasimin e ofertave.

Paneli diellor bën të mundur transformimin e rrezatimit diellor në energji, ato ju lejojnë në prodhimin e energjisë tuaj vendore. Ekziston për të gjitha përdorimet: prodhimi i energjisë elektrike, prodhimi personal i ujit të ngrohtë dhe prodhimi i ngrohjes (i lidhur me atë të mëparshëm).

Kështu dallojmë pllakat fotovoltaike (prodhuesit e energjisë elektrike) ngrohësit diellorë të ujit ose termodinamik.

Këto panele mund të vendosen në vende të ndryshme: të fiksuara në çatinë ose në një strukturë në tokë.

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për ofertë, bashkëngjitni planet tuaja, fotot ose specifikimet.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet tek të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani ndërtimi në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave të marra.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë