Duke kërkuar për një ofertë të izolimit?
Merr falas  4 oferta nga profesionistë në zonën tuaj.

Oferta e punimeve

A planifikoni të izoloni shtëpinë tuaj?
Krahasoni ofertat falas nga kompanitë e izolimit në zonën tuaj.

Që nga viti 2009, Pune01.com ka përmbushur nevojat e individëve dhe profesionistëve për krahasimin e ofertave.

Është e rëndësishme të izoloni të pjesët e shtëpisë tuaj, të izoloni shtëpinë tuaj është thelbësore të kontaktoni një profesionist.

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për ofertë, bashkëngjitni planet tuaja, fotot ose specifikimet.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet tek të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani ndërtimi në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave të marra.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë