A planifikoni të punoni për mbulim të çatisë?

Krahasoni ofertat falas nga kompanitë dhe merrni deri në 4 oferta nga profesionistë në zonën tuaj.

Devis travaux suisse

Që nga viti 2009 pune01.com i përgjigjet nevojave të individëve dhe profesionistëve në  krahasimin e çmimeve.

Kur të ndërtoni një shëpi të re, ju keni dy opsione. Ose të rinovoni mbulimin e shtëpis tuaj, ose të ndërtoni një kulm krejtësisht të ri. Varësisht nga zgjedhja, ndikimi i punës dhe çmimi do të ndryshojnë.

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për një ofertë, bashkëngjitni planet tuaja, fotot dhe specifikimet.

Votre appel d’offres sera soumis auprès de l’ensemble de nos partenaires, et vous pourrez comparer jusqu’à 4 devis d’artisan de votre région.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet te të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani të arkitektëve në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave. Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë