A planifikoni të punoni për ngrohje?
Krahasoni ofertat falas të ngrohjes dhe merrni 4 oferta  nga profesionistë në zonën tuaj.

Oferta e punimeve

Oferta për ngrohje në 2 minuta

Që nga viti 2009, Pune01.com ka përmbushur nevojat e individëve dhe profesionistëve për krahasimin e ofertave.

Oxhak, sobë druri, kazan me gaz, bojler të naftës, ngrohje elektrike, gjeotermale, radiatorë … Ekzistojnë mënyra të shumta të ngrohjes dhe të gjitha nuk kanë kosto të njëjta të energjisë dhe nuk kan performancë të njëjtë.

Këshilla e një profesionist është thelbësore për të zgjedhur një ngrohje efikase dhe ekonomike.

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për ofertë, bashkëngjitni planet tuaja, fotot ose specifikimet.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet tek të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani ndërtimi në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave të marra.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë