A planifikoni të shtroni pllaka në shtëpinë tuaj?
Krahasoni ofertat dhe merrni falas deri në 4 oferta nga profesionistë në zonën tuaj.

Gjej Kompani të pllakave në 3 klikime!

Që nga viti 2009, Pune01.com ka përmbushur nevojat e individëve dhe profesionistëve për krahasimin e ofertave.

Nëse doni të shtroni pllaka ose zëvendësoni dyshemenë tuaj të vjetër me pllaka atëhere ju duhet të  kontaktoni nje profesionist.

Ai do t’ju ofrojë punë cilësore, në sajë të përvojës së tij, do t’ju këshillojë për zgjedhjen e materialeve, formave dhe ngjyrave të pllakave, të përshtatshme për çdo dhomë në shtëpinë tuaj.

Mënyra më e mirë për të vlerësuar me saktësi sasinë e pllakave është që të keni një ofertë të lirë, pa detyrim nga të paktën tre kompani të tjegullave në zonën tuaj.

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për ofertë, bashkëngjitni planet tuaja, fotot ose specifikimet.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet tek të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani ndërtimi në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave të marra.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë

Kompania e pllakave ne Prishtine, oferta nga kompanit e pllakave ne Gjilan, çmimi i pllakave ne viti, oferta per rregullimin e pllakave Pejë, Kompanit e Pllakave ne Klinë, çmimet e pllakave ne Mitrovice