A planifikoni renovime?

Krahasoni ofertat falas nga kompanitë dhe merrni deri në 4 oferta nga profesionistë në zonën tuaj.

Merrni deri në 4 oferta falas për renovimin në zonën tuaj.

Krahasoni ofertat falas nga kompanitë e rinovimit në zonën tuaj.

Që nga viti 2009 pune01.com i përgjigjet nevojave të individëve dhe profesionistëve në  krahasimin e çmimeve.

Një aventurë për të filluar rinovimin e një shtëpie, ju do të jeni në gjendje t’i rregulloni dhomat sipas dëshirave dhe frymëzimeve tuaja! Krijoni një kuzhinë, rinovoni banjo, shfrytëzoni hapësirën dhe e bëni atë një vend ideal për imazhin tuaj!

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për një ofertë, bashkëngjitni planet tuaja, fotot dhe specifikimet.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet te të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani të arkitektëve në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë