A ju duhet punë sanitare në shtëpinë tuaj?

Krahasoni ofertat falas nga kompanitë dhe merrni deri në 4 oferta nga profesionistë në zonën tuaj.

Që nga viti 2009 pune01.com i përgjigjet nevojave të individëve dhe profesionistëve në  krahasimin e çmimeve.

Mënyra më e mirë për të vlerësuar me saktësi sasinë e punimeve të suvatimit është që të keni një ofertë falas, pa detyrim, nga të paktën tre kompani në zonën tuaj.

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për një ofertë, bashkëngjitni planet tuaja, fotot dhe specifikimet.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet te të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani të arkitektëve në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë.