A planifikoni të punoni ta lyeni shtëpinë tuaj?
Krahasoni ofertat dhe merrni falas deri në 4 oferta nga profesionistë në zonën tuaj.

Që nga viti 2009, Pune01.com ka përmbushur nevojat e individëve dhe profesionistëve për krahasimin e ofertave.

Mënyra më e mirë për të vlerësuar me saktësi sasinë e punimeve të suvatimit është të keni një ofertë të lirë, pa detyrim, nga të paktën tre kompani në zonën tuaj.

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për ofertë, bashkëngjitni planet tuaja, fotot ose specifikimet.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet tek të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani ndërtimi në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave të marra.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë

Kompani te suvatimit ne Prishtine, çmimi i suvatimit ne Ferizaj, oferta te suvatimit ne Peje, oferta te suvatimit ne Viti