A planifikoni të vendosni një tarracë në kopshtin tuaj?
Krahasoni ofertat falas nga kompanitë e tarracave dhe merrni deri në 4 oferta nga profesionistë në zonën tuaj.

Devis travaux suisse

Gjeni kompani të kualifikuara pranë jush në 3 klikime!

Që nga viti 2009 puna01.ch i përgjigjet nevojave të individëve dhe profesionistëve në drejtim të krahasimit të çmimeve.

Ideale për të shijuar një hapësirë të hapur jashtë, të ngrohtë dhe estetike, tarracitë josh. Çmimi i vendosjes së një tarracë janë shumë të ndryshueshme në varësi të materialeve të zgjedhura: tarracë prej druri, tarracë të përbërë, tarracë me pllaka ose guri natyror.

Nëse planifikoni të ndërtoni një tarracë, është e rëndësishme të mësoni dhe të krahasoni koston e realizimit të llojeve të ndryshme për vendosjen e tarracës suaj.

Mënyra më e mirë për të vlerësuar me saktësi sasinë e punës për instalimin e një tarracë, është që të bëjë një ofertë falas dhe pa angazhim nga të paktën 3 profesionistë në zonën tuaj.Remplissez le formulaire en ligne, détaillez le plus précisément votre demande de devis, joignez vos plans, photos, ou cahier des charges.

Thirrja juaj për oferta do të dorëzohet tek të gjithë partnerët tanë dhe do të mund të krahasoni deri në 4 oferta të biznesit në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave të marra.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë