A planifikoni të montoni parket në dyshemen shtëpiës tuaj?
Krahasoni ofertat e kompanive të Parketit dhe merrni falas deri në 4 oferta  nga profesionistë në zonën tuaj.

Krahasoni ofertat dhe merrni falas deri në 4 oferta nga profesionistë në zonën tuaj.

Është e vështirë të përcaktosh  çmimin të vendosjes së dyshemes pa i ditur elementet që mund të ndikojnë, çmimi i një dyshemeje ndryshon varësisht nga përmasat, trashësia dhe  profili : parket, laminat.

Mënyra më e mirë për të vlerësuar me saktësi sasinë e punimeve të parketit ne dyshemen ku keni per ta montuan është të keni një ofertë të lirë, pa detyrim, nga të paktën tre kompani të parketeve në zonën tuaj.

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për ofertë, bashkëngjitni planet tuaja, fotot ose specifikimet.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet tek të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani ndërtimi në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave të marra.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë

Kompanitë e parketit ne Prishtine, ofertat e parketit ne Ferizaj, çmimet e parketit ne Gjilan, çmimet e parketit ne GjIlan , ofetat e kompanive të parketit ne Viti, çmimi i parketit ne Peje