Vous avez besoin de réaliser des travaux de nettoyage ?

Comparez les offres de nettoyage dans votre région et recevez gratuitement 4 oferta d’entreprises de nettoyage.

Që nga viti 2009 pune01.com i përgjigjet nevojave të individëve dhe profesionistëve në krahasimin e çmimeve.

Në përgjithësi, puna strukturore përfshin fundamentet dhe ngritjen në tokë.

Puna e ndërtimtarisë ka të bëjë kryesisht me punimet e tokës si bodrumin, pllakën e betonit dhe së dyti,në lartësi që përfshin mure, lëndë drurore, dhe mbulimin e çatisë.

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për një ofertë, bashkëngjitni planet tuaja, fotot dhe specifikimet.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet te të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani të arkitektëve në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë

kompani ndërtimi Prishtine, oferta ndërtimi në Pejë, biznese ndërtimtarie në Ferizaj, çmimi i ndertimit te shtepive Prizeren, oferta të përaferta në Viti