A planifikoni të shkatërroni shtëpinë tuaj ?
Hidhni një sy në ofertat e kompanive të shembjeve të shtëpive dhe merrni deri në 4 kuota nga profesionistë  në zonën tuaj.

Devis travaux suisse

Gjeni kompani të kualifikuara në zonën tuaj në 3 klikime!

Që nga viti 2009 pune01.com i përgjigjet nevojave të individëve dhe profesionistëve në  krahasimin e çmimeve.

Ashtu si për prishjen e një ndërtese, mund të kërkohet  leje edhe për prishjen e një shtëpie. Kostoja e prishjes së një shtëpie mund të ndryshojë dhe mund të dyfishohet si rezultat i faktorëve të ndryshëm.

Për të vlerësuar shpenzimet, do të jetë e nevojshme të shqyrtohen disa kritere duke përfshirë sipërfaqen e shtëpisë.

Mënyra më e mirë për të vlerësuar me saktësi siperfaqen e ndertesës  tuaj është që të keni një çmim të lirë, pa detyrim, nga të paktën tre kompani të prishjes në zonën tuaj.

Plotësoni formularin, detajoni më saktësisht kërkesën tuaj për një ofert, bashkëngjitni planet tuaja, fotot ose specifikimet.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet tek të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani të arkitektëve në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë

kompani të prishjeve në Prishtine, prishja e shtëpive në Ferizaj, oferta të prishjeve në Prizeren, çmimi i kompanive për prishjen e Shtepive në Pejë, oferta per prishjen e Ndertesave në Lipjan, çmimi i ofertave per prishjen e Villave ne Kline