A planifikoni zgjerimin dhe zgjatjen e  shtëpisë tuaj?
Krahasoni ofertat falas nga profesionistët dhe merrni deri në 4 oferta ndërtimi në zonën tuaj.

Gjeni kompani profesioniste në zonen në 3 klikime!

Që nga viti 2009 pune01.com i përgjigjet nevojave të individëve dhe profesionistëve në drejtimin e krahasimit të çmimeve.

Për të zgjeruar shtëpinë tuaj me një dhomen e ndjenjes apo banjo është është zgjidhja për të sjellë vlerë shtesë në shtëpinë tuaj . Ka mënyra të ndryshme për të zgjeruar shtëpinë tuaj.

Shtimi i kateve: Kjo zgjidhje, ideale për një pjesë të vogël që konsiston në ngritjen e banesës së vjetër në një ose më shumë kate.

Zgjerimi Ansor i Shtëpisë: Kjo është zgjidhja e preferuar për pronarët e tokave me hapësirë të mjaftueshme.

Zgjerimi në gërmime : Ka të bëjë me gërmimin në themelet e një shtëpie për të fituar disa dhjetëra centimetra, për të bërë një bodrum të banueshëm.

Planifikimi nënujor : Kjo është deri tani zgjidhja më e thjeshtë dhe më pak e kushtueshme për të zgjeruar shtëpinë tuaj dhe për të rritur vellimin.

Mënyra më e mirë për të vlerësuar me saktësi zgjerim e shtëpis tuaj është të keni një ofertë falas, pa detyrim, nga të paktën tre kompani profesionist në zonën tuaj.

Plotësoni formularin, detajoni kërkesën tuaj të ofertes , bashkëngjitni planet tuaja, fotot ose specifikimet.

Kërkesa juaj për oferta do të dorëzohet tek të gjithë partnerët tanë dhe ju mund të krahasoni deri në 4 kompani ndërtimi në zonën tuaj.

Analizoni propozimet e ofertave të marra.

Nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, me pune01.com keni mundesin për të gjetur oferten më të mirë të biznesit në Kosovë

Zgjerimi i shtepis Prishtine, zgjerimi i banesave Ferizaj, oferta per zgjerimin  e villave Gjilan, çmimi per zgjerimin e shtepis Prishtine, vlerësoni lartësinë e shtëpisë Pejë, çmimi i zgjerimit të shtëpisë në Klinë